horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2015年7月30日星期四

Appreciatie van de Tag Heuer Ref.CAR2A12

Voor Tag Heuer Carrera Ref.CAR2A12, kenmerkt het saffierglas spiegel, en de buitenkant van het ei-wit zilver wijzerplaat is gedrukt de zwarte minuten en uren schalen, en het is versierd met de hand met zwarte gouden Arabische cijfers. En de drie kleine platen worden in volgorde op de wijzerplaat, de een op negen uur 'is de kleine seconde bord, en de een op 6 o' klok uur timing bord en de rest een op 12 o 'clock is het 30 minuten timing plaat. In het midden van de wijzerplaat er sets met de minuut de hand en uren hand, die zijn ingericht met fluorescerende labels, en de oranje-kleur timing tweedehands. Om drie uur 'er is uitgerust met de zwart-gouden kalender venster.
best replica watches
beste replica horloges
Op de slijtvaste saffier kijken terug, er is gegraveerd met de 1974 McLAREN specifiek logo en de woorden van de 40-jarig bestaan. Tag Heuer Carrera Ref.CAR2A12 voert met Tag Heuer Calibre 1887 automatische opwinding beweging, dat is 29,3 mm in diameter, met een totaal van 39 juwelen en slinger bob is versierd met een foto van "Geneva golfkarton", die is ingeschreven met de woorden van "TAG Heuer - Calibre 1887 Swiss Made". Het is het verstrekken van het horloge met ongeveer 40 uur gangreserve. Dit horloge wordt gelanceerd met een beperkte set tot 1974.
Tag Heuer Carrera Ref.CAR2A12 is de gloednieuwe chronograaf om hulde te brengen aan de meest succesvolle samenwerking van de TAG Heuer replica met McLaren Mercedes in het veld auto, en het is het dragen van de TAG Heuer Calibre 1887 zelfopwindende beweging, wiens perfecte uitstraling wordt gecombineerd met de precieze beweging.
De band ontwerp van de banden decoratief patroon maakt het horloge is meer vol sport gevoel, dat ziet er vol activiteit en kracht, en beide vrije tijd en sport is zeer geschikt voor het dragen van dit horloge. En nu is het te verkopen tegen de prijs van 42.800 Yuan.
bekijk meer Rolex horloges en Panerai Others

horloges Hublot