horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2013年2月26日星期二

Zes Android Horloges die een enorme verklaring af te leggen

Het dragen van een hoge goede kwaliteit polshorloge in de hedendaagse moderne wereld gaat over veel meer dan alleen maar in een positie om de tijd te controleren. Er zijn veel technieken om te zien hoe laat het is, maar er zijn vooral handvol stijl accessoires die pronken met je vermogen om de fijne top kwaliteit en het vakmanschap van een discipline die zich in de loop van honderden years.The kunst van het produceren van een waarderen polshorloge is als paar andere dingen in de wereld.
Ja, het is iets dat kan pronken met je creatieve en stijlvolle kant. Maar in feite het creëren van een uurwerk dat kan afvinken de seconden nauwkeurig, tijd en weer, minuut net na minuut, uur na uur, dag na dag al snel, is een ding anders completely.The geesten achter Android horloges eer de geschiedenis van de horloge het creëren van bij het houden van hun ogen stevig op de toekomst. Hier zijn zes premie voorbeelden van de grote offers die Android heeft op de markt op dit moment.
Android Vrouwen Intercontinental Zwitsers quartz chronograaf Leather Strap Watch
Dit is de uitstekende horloge voor een verfijnde vrouw die ook zorgt voor een gezonde avontuurlijke kant. Het zou perfect verschijnen woning zowel op de werkvloer onze bij het beklimmen van Mount Kilimanjaro.The Intercontinental functioneert een cirkelvormige gouden-tone roestvrij stalen behuizing die uw keuze van een groen of goud-tone wijzerplaat omringt. Arabische cijfers kan worden ontdekt om 12:00, vier: 00, en 8:00 alhoewel een datum venster rust boven 6:00 en chronograaf sub-wijzerplaten zitten op twee: 00 en tien: 00.This horloge hecht comfortabel naar uw pols door middel van een lederen zwarte riem. Dames over de hele planeet kunnen genieten van de stoïcijnse gevoeligheid van de Int
ercontinental.
Android Mens Divemaster Enforcer 7750 Beperkte oplage Zwitserse Chronograph Automatic Horloge van de Armband
Distinguished heren kunnen genieten van de uitstekende ontwerp van deze onvergetelijke horloge. Een zilveren-tone roestvrij stalen kast wordt aangesloten op een zuivere zwarte unidirectionele draaibare ring. De achterkant van de behuizing is see-door middel van, zodat de drager kan het ingewikkelde automatische movement.Automatic beweging waarderen is een ongelooflijke replica horloges louis vuittoncreatie in te kijken technologieën. Een complexe reeks van gewichten en hendels kronkelt eigenlijk het horloge, alleen op basis van de natuurlijke beweging van je arm. Dat betekent dat je nooit hoeft te dit horloge wind of de batterij te vervangen. De Enforcer is de belichaming van intelligente gevoeligheid en stijl.
Android Men's Revolver 48 Stainless Steel Leather Strap Watch
De revolver ontleent zijn naam aan de exclusieve vorm van de behuizing, die is gemodelleerd direct na een zes-shooters munitie trommel. Het wordt aangeboden in zwart, brons of zilver-tone. Er zijn zelfs zilver-tone indexmarkeringen gepositioneerd op de oneven uren posities die lijken op de aanbevelingen Bvlgari Replica Watchesvan geladen bullets.A crosshair markeert het centrum van de wijzerplaat en Miyota 2035 quartz uurwerk houdt dit horloge tikt weg. De laatste spannende kenmerk van dit horloge is de zwarte lederen band, met drie imitatie zilveren-tone kogels vastgebonden in aan beide zijden. Wanneer u de Revolver draagt, zal iedereen weten dat u menens is. see more horloges Breitling Chronomat Evolution and horloges Patek Philippe

horloges Hublot