horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2013年1月23日星期三

Longines Horloges-het volledige pakket van elegantie en schoonheid

Intelligente horloge wordt vaak beschouwd als een ideaal object van schoonheid. Zal waarschijnlijk het de luxe horloge of de sporthorloge, elke persoon wenst te hebben een fijne uurwerk dat hun persoonlijkheid past. Als je wilt om te gaan met de huidige trend en ook vasthouden aan de oude stijl dan helemaal niets Audemars Piguet Replica Watcheszou veel beter zijn dan de Longines horloges. Longines is de meest gevestigde merk in Zwitserland dat is elegantie en precisie die werkzaam zijn in het ontwerpen van exclusieve sport horloges, omdat 1832. In de sector meer dan 175 jaar, werd het merk opgericht om een ​​krachtige toewijding aan de sport-wereld weer te geven. Het is erkend als de officiële tijdwaarnemer in de hele wereld kampioenschappen en een officiële partner van het kosmopolitische sportbonden.
In tegenstelling tot een aantal van de bekende high-end organisaties, Longines is een internationale onderneming die franchises in de weg meer dan 130 landen over de hele wereld heeft. Deze Zwitserse merk is die heerst over een flink aantal jaren en heeft een geschiedenis in horloge maken. Met een uitzonderlijke bekendheid in het ontwerpen van mooie horloges met de gevleugelde horeplica horloges louis vuittonurglass embleem, dit merk blijven verdienen de ideale-verkoper naam al door de jaren heen. Wat maakte het merk is met name de openheid ten aanzien van diverse culturen en markten die bedacht het karakter van Longines horloges. Het is de uitgaande, onverholen en eclectische karakter dat heeft de organisatie onderscheidt zich van andere individuen.
Het is in het jaar 1832, toen Auguste Agassiz kwam in de wereld van de horloge produceren door het maken van een partnerschap met een 'watch genereren loket' in Saint-Imier. Eerder nam hij de volledige verantwoordelijkheid van het bedrijf en noemde het "Agassiz & Compagnie". Op dat punt van de tijd, het bedrijf gewerkt aan de montage horloges zoals in de "tablissage" proces. Fabrikanten in gebruik genomen Replica Omega Watchesom te functioneren van onroerend goed en maakte handelsbetrekkingen die manier konden de aanbieder om de uurwerken te verkopen over de hele planeet, in het bijzonder in Noord-Amerika. Binnenkort in het jaar 1850, een neef van Agassiz Replica Zwitserse horlogesgenaamd Ernest Francillon duurde meer dan het beheer en werkte aan het verbeteren van de klassieke horloge-productie te volgen aanpak. Om het volledige project tot in de perfectie te brengen, Francillon huurde een bijzonder van zijn jonge familieleden en bleef actief te verwerven succes extra.
Net als Longines horloges, Hamilton Horloges zijn ook een complete mix van luxe, stijl en raffinement. Opgericht in het jaar 1892, de belangrijkste doelstelling van de Hamilton Firm was om uurwerken van hoge superieure en smaak produceren. Met 'kwaliteit' steeds hun belangrijkste doel, het bedrijf uitgebreid met de bouw van De zeer eerste keer keeper geproduceerd onder de gerenommeerde naam Hamilton 'een 18-maat 17 - juweel zakhorloge' was "American Finest Watch." In het jaar 1893. Net binnen de volgende zes jaar, verdiende hij eminence voor het bouwen van zakhorloges van de hoogste waarde en topkwaliteit. Als u op zoek bent naar de mooiste en modieuze collectie van horloges dan Zwitserse horlogesLongines en Hamilton horloges zou uw ideale keuze te zijn. Elk van deze merken ontwerpt horloges voor elk van de geslachten en ze onderscheiden als de vintage uurwerken. Niet alleen de laatste handvol decennia, maar deze horloges zijn toch uitspraak in het huidige tijdperk ook. see more horloges Bvlgari and horloges rolex Daytona

horloges Hublot